GET IN TOUCH:

Tel: +972-3-6444410

Email: arnon@ble-arch.com

15 Kinneret St.

Bnei Brak, Israel

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

CONTACT US:

1/3

LEVY TYLLER

In a new office building located in downtown Tel Aviv, and structured in a triangular shape we designed and planned an approximately 360 sq' meter office space which includes spacious senior partners offices, moderate junior offices, a large open reception area, a large conference space viewing the entire city.

 

The office is planned in a way that all public spaces are in the "heart" of the office and is designed with relatively high exposed concrete ceilings and exposed infrastructure conduits and ducts.

 

In the "private" offices are located around the "heart" (public spaces) and the have lower acoustic tile ceilings that supply a more intimate workspace.

Both public and private spaces have a warm "fishbone" parquet flooring.

All the offices indoor facades are made out of black metal with clear glass in order to let the natural light penetrate to the core of the offices.

Floor to ceiling bright see-through curtains on these indoor facades provides warmth and privacy to the entire space.  

 

The public space's walls are mounted with bright woodwork elements and artificial concrete, all with clean and simple lines that complete the design and together with the "warm" flooring, textiles, exposed ceiling and elements they create a "harmonically" space and a work environment.

המשרד שמתוכנן על שטח של כ 360 מ"ר בבניין משרדים חדש בתל אביב מהווה את ביתם החדש של משרד עו"ד וותיק.

 

הבניין שתוכנן בצורת משולש השפיע על המשרד שתוכנן כך שהאזורים הציבוריים ממוקמים בלב החלל ואילו המשרדים הפרטיים נמצאים בהיקף החלל אם נוף לעיר וכמובן קבלת אור טבעי ברוב שעות העבודה.

 

המשרד מעוצב בחומרים חמים וקרים כאחד. רצפת העץ החמה בסגנון ה"פישבון" החולשת על כל החלל הציבורי והמשרדים באה בניגוד ומול תקרת הבטון והמערכות החשופות באזור הציבורי ומול תקרת אריחי הגבס מונמכת במשרדים וזאת ליצירת אינטימיות בחללים הפרטיים.

 

שילוב של חלונות ודלתות  בלגים חזית הפנימית של החלל למשרדים וחדר השיבות בתוספת ווילונות בהירים וחצי שקופים מאפשר כניסת אור טבעי לאזורים הציבוריים ומחזקים את תחושת הפרטיות והאינטימיות.

ביחד עם קירות מחופים עבודות נגרות בהירה וחיפוי בטון כולם בקווים נקיים מספקים הרמוניה הן האווירה ואין בשילוב החומרים.