GET IN TOUCH:

Tel: +972-3-6444410

Email: arnon@ble-arch.com

15 Kinneret St.

Bnei Brak, Israel

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

CONTACT US:

1/6

OPTIMAl+

For this international Hi-tech firm, spread over 3,000 sq' meters, the main object was to maximize the number of individual and group work stations without damaging the work productivity and creativity.

By installing all glass partitions in most of the space instead of typical walls we managed to "bring" in natural lighting into the cores of the office space.

Large wide open corridors were all designed in clean bared white walls together with open concrete ceilings and exposed infrastructure systems. Hanging warm light fixtures Together with large nature photos (by Oren Cohen) hanged on the walls handed us a warm home atmosphere. In contrast to the bared walls and ceilings, in the cafeteria and rest areas, "homey" colorful furniture, carpeting and light fixtures helped us achieve a warm "home" atmosphere for gatherings and mingling.

The project were designed by Faust Eshed Architecture and Design.

המטרה בתכנון משרדי החברה המתפרסים ע3,000 מר הייתה ניצול החלל הנתון למספר רב של עמדות עבודה משותפות ופרטיות שייתן מענה לצרכים ולפעילות הייחודית של החברה ויאפשר פעילות יצרנית ויצירתית. החדרת האור הטבעי לעמדות העבודה עמדה בבסיס התכנון ולשם כך נעשה שימוש במחיצות זכוכית מרצפה לתקרה. מקום העבודה מאפשר הצבת עמדות עבודה נוחות התואמות את צרכי החברה לצד מקומות מגוונים ליצירת מפגש חברתי, רעיוני ועסקי. כל זאת בעיצוב נקי וחשוף המשקף את ערכי החברה של חדשנות עכשוויות. כחלק מהקונספט העיצובי  המסדרונות הרחבים, החוצים את החלל בקווים ישרים ונקיים, הושארה  תקרת הבטון חשופה בגובה של 3.5 מטר כאשר כל המערכות חשופות בשלוב תאורה תלויה חמה.

הקירות הלבנים החשופים  במסדרונות ובחללים הציבוריים עוטרו בצילומי טבע, פרי עבודתו של אורן כהן, הנמנה  עם עובדי החברה ומעניקים תחושה של גלריה לאומנות.

בניגוד לקו הנקי והחשוף עוצבו במשרדים קפיטריה ופינת קפה מרווחות בעלת גוון אורבאני צבעוני וחם, בשלוב רהוט חוץ וגופי תאורה עם סוגי אור שונים ליצירת אווירה מרגיעה, למפגשים חברתיים בהפסקות ומפגשים לא פורמליים.

הפרויקט תוכנן ע"י ברק פאוסט וארנון אשד אדריכלות ועיצוב.